KELIONIŲ  LIETUVOJE  PROGRAMA GLAUSTAI

  • ESMĖ. Kelionių stovyklos vyksta turistaujant, keliaujant, nuotykiaujant  gražiausiose Lietuvos vietose, paprastai Kuršių Nerijoje.
  • VEIKLOS.  Keliavimas-bendravimas-pažinimas-nuotykiai, stebėjimas, ramus, gilus pasibuvimas gražiausioje gamtoje,  susidraugavimai, žaidimai, savęs pažinimo žaidimai ir pokalbiai, kūrybinės užduotys,  pilys, muziejai, laivai ir pan., maudymasis, priskirtų kelionės pareigų atlikimas, maisto ruošimas, draugų linksminimas, išbandymų įveikimas,  ledų valgymas, saulėtekių ir saulėlydžių stebėjimas  ir kiti smulkesni nuotykiai.
  • NAKVYNĖS. Kiekvienoje kelionėje išbandome 2-3 skirtingus nakvynių variantus priklausomai nuo orų, norų ir galimybių. Populiariausias variantas yra savo kemperyje, toliau jachtose pas draugus, palapinėse, kempinguose, viešbučiuose, mokyklose, pas draugus.
  • TRANSPORTAS. Keliaujame su savo kemperiu.
  • FOTO. Foto iš 2021 metų kelionių stovyklų rasite žemiau.

 

  KELIONIŲ STOVYKLA KALNUOSE ,    Tatrai Lenkija,  Rugpjūčio 16 – 21 d.

 Stovyklos vaikams „Pažinimo džiaugsmas“ ir „Žygiai vaikams“ ir organizuoja vasaros stovyklą kalnuose 9-14m. vaikams.

 VIETA: Aukštųjų Tatrų nacionalinis parkas. Lenkija, Zakopanė

 KO TIKĖTIS: Stovykloje ne tik pamatysime, bet ir pajusime tikrą kalnų dvasią, kuri retą palieka abejingu. Leisimės į saugius panoraminius žygius, pakilsime į vieną kitą viršūnę. Ugdysime savo fizinę ištvermę, koordinaciją, grožėsimės gamta, daug žaisime, kasdien stiprinsime bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius. Mokysimės susirasti draugų ir išlaikyti draugystę, kad ir kokie iššūkiai lauktų. Pailsėti ir padūkti keliausime į terminio vandens baseiną su smagiomis ir didžiulėmis vaikų zonomis, nuo mažesnių iki didesnių vandens čiuožyklų. Taip pat lankysimės Zakopanės miesto atrakcionuose. Paskutinę kelionės dieną vyksime į Krokuvą. Susipažinsime su žymiuoju senamiesčiu ir pagrindine miesto aikšte. Galimai vyksime ir į žymiąsias druskų kasyklas.

 PROGRAMA

1 diena: kelionė mikroautobusu Vilnius-Kaunas-Alytus-Varšuva-Krokuva-Zakopanė. Atvykus susipažinimas su vietove. Poilsis;
2 diena: žygiuojame į kalnus. Tikslas viena iš viršūnių. Grįžę vakarieniaujame ir atsipūtę išvykstame mėgautis kurorto siūlomomis vakarinėmis linksmybėmis mieste;
3 diena: žygiuojame į kalnus. Tikslas viena iš viršūnių. Grįžę vakarieniaujame ir atsipūtę išvykstame mėgautis kurorto siūlomomis vakarinėmis linksmybėmis mieste;

4 diena: lengvesnis ir trumpesnis žygis į kalnus. Antroje dienos pusėje lengvas žygelis persipynęs su miesto linksmybėmis;

5 diena: linksmybės termo baseinuose, su didžiulėmis vasaros vaikų pramogų zonomis. Po jų išvykstame į Krokuvą. Lankysimės senamiestyje, Vavelio pilyje, pagrindinėje įspūdingoje miesto aikštėje. Pagal susitarimą, už papildomą kainą, bus galimybė aplankyti žymiąsias druskų kasyklas.

6 diena: išvykstame namo traukiniu iš Krokuvos. Krokuva – Vilnius, sustojimai Kaune, Marijampolėje…

 Apgyvendinimą planuojame kombinuotą. Nakvosime patogiai ir šiltai kempingo palapinėse (su patogiais 10 cm aukščio čiužiniais) ir kemperyje.

 Stovyklos kaina – 540€, broliams/sesėms 490 €

Į KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

stovyklos programa;

transportas;
maitinimas autobuse pirmyn ir traukinyje atgal
dienos maitinimas: pusryčiai, pietūs, vakarienė, naktipiečiai;
nakvynės;
pramogos termo baseine;
Zakopanės miesto atrakcionai;
keltuvai į kalnus;
priemonės veikloms, žaidimams;
vadovų priežiūra ir pagalba visos stovyklos metu

neįskaičiuota, būtų papildomai – druskų kasyklos ar kiti papildomi objektai, jei ten nuspręstume vykti, asmeninės išlaidėlės.

  • KONTAKTAI
    Dėl išsamesnės informacijos prašau susisiekti su Robertu. el.paštas: zygiai.vaikams@gmail.com, tel. +370 652 43049
  • Įsirašyk savo rekvizitus

MB „Pažinimo džiaugsmas“

el. paštas info@pazinimodziaugsmas.lt

www.pazinimodziaugsmas.lt